De încredere

ZEDGE™ ton, fundal

hcalderwood4
24.19MB
Descarcă
Descărcări magazin 500 - 3k
Versiune 5.60.3 acum 6 luni

Descriere ZEDGE™ ton, fundal

ZEDGE™ este aplicația cea mai de încredere în domeniul personalizării telefoanelor, cu fundaluri, tonuri de apel, pictograme de aplicații și sunete de notificare gratuite pentru a vă facilita individualizarea propriului dispozitiv. Alăturați-vă celor peste 200 de milioane de oameni din întreaga lume, care depind de ZEDGE™.
Caracteristicile disponibile în ZEDGE™ includ:
• NOU: Facilitatea mutării pe un alt telefon sau pe o tabletă, cu listele personale. Salvați-vă preferințele în liste și accesați-le de pe orice dispozitiv, în orice moment, prin Facebook Connect sau conectare prin e-mail.
• Noua navigare și aranjarea conținutului fac și mai ușoară găsirea și interacționarea cu fundalurile, tonurile de apel, sunetele de notificare și pictogramele.
• Fiecare fundal și ecran de blocare oferit se potrivește cu dispozitivul dvs. pentru cea mai bună experiență de utilizare. Setați rapid fundaluri din interiorul aplicației!
• Căutare cu sugestii.• Categorii cu opțiuni de sortare, ce includ selecții extinse pentru cele mai popularegenuri, cum ar fi comedie, proverbe, filme, muzică (rock, rap și country) plus peisaje, imagini abstracte și alte feluri de artă și efecte sonore. • Setați tonurile de apel și sunetele de notificare din cadrul aplicației ZEDGE™, inclusiv tonurile de apel ale contactelor individuale
• Pictogramele aplicației vor completa personalizarea ecranului de start al telefonului dumneavoastră și vor completa ecranul de fundal cu și mai multă personalitate
• Adaugați favorite fără descărcare - și când creați o autentificare puteți să salvați favoritele dumneavoastră pentru a le utiliza din oricare dispozitiv oricând!
• Setări pentru imaginile de fundal care se modifică automat• Opțiuni multiple pentru partajarea conținutului ZEDGE™ cu alte aplicații sau oameni
• Simplu de setat, combinat și potrivit cu pictogramele ecranelor de start personalizate pentru aplicațiile și jocurile dumneavoastră favorite - le înlocuiesc rapid pe cele plictisitoare și predictibile cu pictograme de aplicații care corespund ecranelor dumneavoastră de start și de blocare.
• Personalizări speciale în ediție limitată pentru sărbători pentru orice ocazie de la cele mai populare sărbători ale noastre, cum ar fi Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Femeii, Halloween și Anul Nou, precum și zile de naștere, aniversări, absolviri și multe altele.

Vezi mai multe

Evaluări utilizatori magazin pentru ZEDGE™ ton, fundal

0
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Semnalizare ZEDGE™ ton, fundal

Semnalizare trusted
Funcționează bine 1
Semnalizare needs licence
Necesită licență 0
Semnalizare fake
Aplicație falsă 0
Semnalizare virus
Virus 0
avatar magazin hcalderwood4
Magazin hcalderwood4 106 45.18k

APK informații despre ZEDGE™ ton, fundal

Versiune APK 5.60.3
Compatibilitate Android 5.0+ (Lollipop)
Dezvoltator Zedge
Politica de confidențialitate https://zedge.net/privacy


Descarcă ZEDGE™ ton, fundal APK
Descarcă